Hoppa till innehåll

Dagens länkar 2012-12-22

22 december 2012

Man tar hellre en glögg med högern (Fredrik Virtanen i Aftonbladet 2012-12-22)

Borgs miljarder skäl till att ljuga (Ingvar Persson i Aftonbladet 2012-12-22)

Det är alldeles uppenbart att Sveriges Radio gjort bort sig med sitt register över inringarna till ”Ring P 1” som DN rapporterade om i går. Och det är också alldeles uppenbart att projektledaren Erica Hedin insett att hon med telefondatabasen gått över – eller i alla fall tangerat – något slags gräns.(DN 2012-12-22)

Den grekiska krisen visade att utvidgning av EU inte var någon säker väg till stabilitet. Arbetslösheten har bitit sig fast i sydöstra Europa, och politiken rör sig bort från parlamentet till gatan där missnöjes­politiker inhöstar sin fångst.(Richard Swartz i DN 2012-12-22)

För första gången skriver nu Kulturhusets konstnärlige ledare för barn och unga, Behrang Miri, själv om hur han ser på det som hände kring Tintin-bråket och hur han ser på barnböcker. (SvD Brännpunkt 2012-12-22)

Så här i juletid ställs några av de traditioner vi kanske uppskattar mest på sin spets. Men de kristna högtiderna och traditionerna bär något ännu mer och något större som vi inte ska skämmas för att lyfta fram, skriver Andreas Carlson (KD) och Ola Mårtensson (KD). (SvD Brännpunkt 2012-12-22)

Religioner kommer till i långa vindlande sammanhang. Man plockar lite här och lite där. Ungefär som med julen. (Maria Schottenius i DN 2012-12-22)

Riksdagsledamot (SD): Med anledning av den ifrågasättande diskussion Sundsvalls Tidning (ST) initierat både på nyhetsplats såväl som ledarsidorna med anledning av att jag, som sverigedemokrat, träffat kärleken i ett annat land tycker jag att det är befogat med en klargörelse för vår politik om området. Men också min reaktion på valet att hänga mina familjemedlemmar offentligt. (Johnny Skalin i Newsmill 2012-12-22)

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: