Skip to content

Dagens länkar 2012-12-25

25 december 2012

Ett besök hos Slöseriombudsmannen (P J Anders Linder SvD 2012-12-25)

Professor i religionsfilosofi: Under de senaste veckorna har vi sett en strid ström av artiklar kring julen och hur man bör ­– eller inte bör – fira den. Nu ger sig Maria Schottenius på DN in i debatten med ett inlägg om hur allmänmänskligt julens budskap är. Och det har hon rätt i. Julen är en rik och mångfasseterad tradition som talar direkt till vårt hjärta.(Newsmill 2012-12-24)

Moderater: Det är lätt att reducera EU-debatten till formen på gurkor eller som nu när alla svenskar tycker att snuset är värt vilka uppoffringar som helst. Det är daga att höja blicken kavla upp ärmarna och utveckla fredsprojektet.(Newsmill 2012-12-25)

I all tysthet pågår en process i regeringskansliet om att ytterligare försämra anställningstryggheten. Den 20 januari går remisstiden ut för en statlig utredning som i korthet går ut på att försämra anställningstryggheten. Tänker regeringen verkligen börja år 2013 med att göra det lättare att sparka folk? Det undrar LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. (SvD Brännpunkt 2012-12-25)

I början av 90-talet hade endast ett land i världen platt skatt, nämligen Hongkong. Idag är antalet länder 29, och 16 av dem ligger i Europa. Den liberala svenska regeringen borde inte vara sämre, skriver Björn Tarras-Wahlberg. (SvD Brännpunk 2012-12-25)

Annonser
Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: