Hoppa till innehåll

Dagens länkar 2013-08-20

20 augusti 2013

Omprövade behov (Sanna Rayman i SvD 2013-08-20)

Medicinen du behöver ska finnas på apoteket. Om den är tillfälligt slut kan du kräva att den ska vara uthämtbar inom 24 timmar.
Men Johnny Bramfors, 71, kom ut tomhänt från apoteket Medstop vid Kungsportsplatsen i går – och har ingenting att hämta i dag heller.
– Jag blir förbannad, dundrar han. Jag måste ju ha min medicin!(GT 2013-08-20)

Resurserna till de barn i Stockholm med störst behov av särskild hjälp minskas kraftigt. Det är resultatet av det fördelningssystem som staden klubbade i våras.(SvD 2013-8-20)

Sista ordet om skottlossningen i Husby är sannerligen inte sagt. Beslutet att lägga ned förundersökningen mot den polisman som sköt den 69-åriga mannen i huvudet ska nu överprövas av en ny åklagare.(DN 2013-08-20)

Martins polisblogg: Om en mycket tragisk dödsskjutning (2013-08-17)

På torsdag visas första avsnittet av fyra om äldreboendet Smedsberget i Lycksele. Upplägget är detsamma som i SVT:s produktion om klass 9A. Två experter, geriatrikprofessorn Yngve Gustafson och äldrevårdsinspiratören Jane Lindell Ljunggren, ska på fyra månader förvandla ett deppigt kommunalt äldreboende till Sveriges bästa.(Hanne Kjöller i DN 2013-08-20)

Miljöpartiet kräver en kriskommission för integritetsskyddet. Bland annat behöver FRA:s arbete genomlysas. Sverige måste också kräva besked av USA om vilken övervakning som sker, hur den fungerar och hur svenska medborgare påverkas. Det skriver Maria Ferm (MP).(SvD 2013-08-20)

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: